Welke kleur spiegel kies ik voor mijn muurkleur?

We leven in een tijd waar we steeds meer tijd thuis doorbrengen. Dit kan er voor zorgen dat het begint te kriebelen om het interieur te veranderen en de muur eens een nieuw kleurtje te geven. Even de boel opfrissen. Maar.. welke kleur spiegel kiest u bij die mooie (nieuwe) kleur muur? Daar helpen we bij! We hebben een aantal voorbeelden op een rijtje gezet. Veel kijkplezier!

schouwspiegel-antiek-goud-boogspiegel-boven-open-h
Dit is een voorbeeld van een prachtige antiek gouden toogspiegel op een rode muur. Deze kleurcombinatie gaat perfect samen. Antiekgoud is net wat dieper van kleur dan goud, wat er voor zorgt dat het niet kitsch wordt, maar juist een warme en stijlvolle sfeer aan de kamer brengt. Door te kiezen voor een toogspiegel voeg je ook een vleugje romantiek toe, afgetopt met een klassiek tintje.
Naast antiekgoud, gaat antiekzilver ook perfect samen met een rode wand.

Ontdek meer over toogspiegel Romeo


gouden-spiegel-small-rand-met-parel-kralen-rand-op
Een gele wand is heel veelzijdig. Geel is goed te combineren met verschillende andere kleuren. Wat betreft een spiegel kan er het beste gekozen worden voor een zwarte, witte of gouden lijst. Een zwarte spiegel zorgt voor een moderne look, waarbij wit juist een romantische sfeer toevoegt aan de ruimte. Op de foto zie je een voorbeeld met een prachtige gouden spiegel, die een klassiek vleugje geeft aan de frisse wand.

Ontdek meer over spiegel Pico


ronde-strakke-spiegel-op-witte-schouw
Een prachtig voorbeeld van goud op bruin. Door voor een ronde spiegel te kiezen met een brede rand voeg je een vleugje speelsheid toe aan het stijlvolle geheel. Naast goud, past een helder zilveren spiegel ook prachtig op een bruine wand.

Ontdek meer over spiegel Natalia


moderne-design-spiegel-helder-zilver-boven-dressoi
Een groene wand is een moderne kleur en wordt in verschillende interieurstijlen gebruikt.
Bijvoorbeeld in een industriële inrichting gecombineerd met retro, vintage of klassieke attributen. Goed te combineren met een mooie gouden spiegel. Op de foto een voorbeeld van een romantische inrichting gecombineerd met een prachtig moderne, zilveren spiegel.

Ontdek meer over spiegel Samanta


zwarte-schouwspiegel-met-kuif-kuifspiegel-op-schou
Zoals eerder aangegeven is geel een veelzijdige kleur. Op deze foto een mooi voorbeeld van een gele wand gecombineerd met een zwarte kuifspiegel. Erg modern en goed te combineren met verschillende interieurstijlen.

Ontdek meer over kuifspiegel Rufino


strakke-moderne-gouden-spiegel-op-zwarte-muur-bove
Tot slot.. Een zwarte muur. Waarschijnlijk klinkt dit bekend: Bijna elke kleur gaat samen met zwart. De combinatie met een gouden of zilveren spiegel geeft het een chic tintje. Ook wit past erg goed op een zwarte wand.

Ontdek meer over spiegel Enzo

Cadeau


We hebben een cadeau voor jou! Een spiegelboek van vakmensen en hun passie.
Hierin veel spiegel inspiratie en alles wat je wilt weten over spiegels!

ONTVANG HIER JE GRATIS CADEAU
Op alle afbeeldingen en teksten op deze website rust copyright.          
Het is niet toegestaan content over te nemen zonder onze uitdrukkelijke toestemming.          
Copyright Barokspiegel.com  Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog