Partnerprogramma Barokspiegel

Word jij onze nieuwe partner?


Heb jij een goedlopende pagina of een talent voor bijvoorbeeld Google Ads en wil je graag een samenwerking aangaan met Barokspiegel? Meld je dan aan voor ons partnerprogramma en verdien 7,5% commissie per verkocht product! Dit kun je al realiseren door het plaatsen van een banner of tekst link van Barokspiegel op je website, blog of social media kanaal.

Voor het tot stand brengen van het partnerprogramma, werken we samen met het affiliatie marketing netwerk Tradetracker. Tradetracker heeft een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk dashboard en ze staan altijd klaar om je te helpen.

edhar190303632-jpg-bucket-s-downloadas-120458212-b

Hoe werkt het?


Via Tradetracker kun je je aanmelden als verkoper. Aanmelden is geheel vrijblijvend, je zit niet vast aan een abonnement.
Zodra je bent geregistreerd, kun je je aanmelden voor de campagne van Barokspiegel.
Nadat we je aanmelding hebben goedgekeurd, kun je het promotiemateriaal gebruiken dat we hebben samengesteld. Met promotiemateriaal kun je denken aan banners, een tekstlink, maar ook bijvoorbeeld een data feed met een deel van onze producten!

Je verdient 7,5% commissie per bezoeker die via jouw geplaatste promotiemateriaal op de website van Barokspiegel terecht komt en een bestelling plaatst. 

Meld je aan als partner


Stap 1: Meld je aan via de button: Meld je hier aan!
Stap 2: Je wordt via de button ook direct aangemeld bij de campagne van Barokspiegel.
Stap 3: Barokspiegel controleert je website en indien deze bij ons past, voegen we je toe. Je kunt nu promotiemateriaal selecteren en plaatsen op je pagina. De codes daarvoor krijg je via Tradetracker. Tradetracker zorgt voor begeleiding en ondersteuning van de helpdesk. 100% vakkunding, gemakkelijk en snel!
Stap 4: Je bent nu partner van barokspiegel en de samenwerking is een feit! Als een van je bezoekers via je pagina iets bij Barokspiegel bestelt, ontvang je automatisch commissie via Tradetracker. Via het platform kun je ons ook altijd een bericht sturen. We denken graag met je mee hoe we elkaar kunnen versterken!

Mocht je nog vragen hebben over het partnerprogramma van Barokspiegel? Stuur dan gerust een mail naar info@barokspiegel.nl