Webshop » Grote Wandspiegels

Grote spiegels voor uw woonkamer, badkamer, hal of slaapkamer

De luxe van een mooie grote spiegel voor iedere kamer en een unieke spiegel ophang service!
C
reëer ruimte, sfeer, licht en comfort
Groot assortiment met indrukwekkende grote spiegels, online te koop!  van 100 cm, 150 cm, 200 cm en oversized spiegels tot 2,5 meter!
Bij aankoop van een grote spiegel wordt deze gratis thuisbezorgd binnen nederland!


Waarom een grote spiegel?
Bijzonder mooie grote spiegels, te gebruiken als grote wandspiegel of als staande spiegel op de grond. Een grote wandspiegel is een prachtige opvulling van een kale muur, ook in de badkamer of slaapkamer. Denk ook aan een grote spiegel op, naast of achter uw eettafel. Een prachtige binnenkomer in een woonkamer of als garderobespiegel in de hal,  maar vergeet niet dat grote spiegels een heerlijk gevoel van ruimte en licht geven  dus ook,  zeer geschikt zijn voor kleinere en donkere ruimtes in huis. 
Een grote wandspiegel reflecteert licht en geeft een nieuwe dimensie aan een ruimte.  

Door het juiste formaat spiegel kunt u het ontwerp van een kamer optisch veranderen.  En met een sierlijke spiegellijst voegt u daar nog iets extra's aan toe!
Hoe wordt een grote spiegel bezorgd?

Iedere grote spiegel wordt gratis en met speciaal vervoer bij u thuis bezorgd. Als extra service en garantie dat u een goed product ontvangt  wordt elke grote spiegel uitgepakt en gecontroleerd bij aflevering. U heeft ook de mogelijkheid om contant te betalen bij aflevering (rembours)

Bekijk ook onze pagina Grote Spiegel Ideeën

Hoe kan ik een grote spiegel het beste ophangen?
Een grote spiegel kan wel tot 50 kilo wegen  In elk geval moet iedere grote spiegel worden opgehangen aan twee ophangbeugels. Op deze manier wordt het gewicht goed verdeeld Bekijk hier ons uitgebreide ophangadvies voor grote spiegels
In welke kleuren zijn grote spiegel lijsten te koop?  
Onze grote spiegels zijn in verschillende kleuren leverbaar, u kunt dit per product bekijken. De meest voorkomende spiegel kleuren zijn: hoogglans of mat zwart, hoogglans of mat wit, (antiek) zilver, antiek goud, helder goud en meer, Grote spiegels in de stijlen modern, barok, klassiek, brocante en meer...
Tips, ideeen en advies voor een grote spiegel in uw interieur

Tip 1

Heeft u een donkere ruimte? Een grote spiegel absorbeert het daglicht en weerkaatst het weer,  uw ruimte zal meer licht en ruimte krijgen.

Tip 2  

Heeft u geen daglicht zet dan een mooie schemerlamp of hang een mooie hanglamp voor de grote spiegel,  voor een chique effect en voor meer licht en ruimte.
Tip 3

Plaatst u de grote spiegel op de vloer?  
Let op, met stofzuigen of dweilen kunt u makkelijk de spiegel beschadigen als u er tegenaan stoot, zeker met een ornament maar ook de kleur kan beschadigd raken. Wilt u dit voorkomen?
Plaats de spiegel dan op een kleine verhoging of plint zodat de stofzuiger er onderdoor kan en de spiegel zwevend op de grond staat.
Tip 4

Als u de spiegel op de grond plaats veranker de spiegel dan wel aan de muur, voor uw veiligheid,  zodat de spiegel nooit kan verschuiven of verplaatsen,  gebruik hiervoor twee ophang beugels aan de linker en rechterzijde van de spiegel.

Hulp nodig met uw keuze?

Bel 06-21516836 of stel uw vraag via onze Contactpagina

grote-spiegels